अनेरास्ववियु पाटन क्याम्पस कमिटी अध्यक्षमा तिलक कुमाल चयन

    नेकपा एमाले निकट विद्यार्थी अखिल नेपाल राष्ट्रिय स्वतन्त्र विद्यार्थी युनियन (अनेरास्ववियु) को पाटन क्याम्पस कमिटीको अध्यक्षमा तिलक कुमाल चयन चयन भएका छन । अनेरास्ववियु पाटन सयुक्त क्याम्पस कमिटीको २७ औं क्याम्पस कमिटी सम्मेलनबाट कुमालको नेतृत्वमा ३५ सदस्यीय सर्वसम्मत कमिटी चयन भएको हो ।

    कमिटीको उपाध्यक्षमा मदन देवकोटा तथा सविता तामाङ, सचिवमा नितिन पाण्डेय, सहसचिवमा विवेक लामिछाने, उपेन्द्र बोहोरा, रोजन विष्ट र अनुराग थापामगर तथा कोषाध्यक्षमा सुष्मा शाही रहेका छन् ।


    1. तिलक कुमाल को बाहेक अरु सबै को नाम हटाउनु होला।

    2. Its such as you learn my mind! You appear to understand so much about this, such as you wrote the guide in it or something.

      I think that you simply can do with some p.c. to pressure the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog.
      A fantastic read. I’ll certainly be back.

    3. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

    4. I got what you intend, regards for putting up.Woh I am delighted to find this website through google. “Spare no expense to make everything as economical as possible.” by Samuel Goldwyn.


    Please enter your comment!
    Please enter your name here